Enorme natte kut familie sex

enorme natte kut familie sex

Integendeel, soms zocht haar hand de mijne. En in een stil straatje kuste ze me zomaar op mijn wang en glimlachte daarbij heel lief. Die avond aten we met zijn vieren in een plaatselijk restaurant. De wijn vloeide rijkelijk vooral omdat tante en oom flink dronken. Erna en ik dronken bijna geen wijn, maar spraken des te meer met elkaar.

Oom en tante keken de meeste tijd elkaar dromerig in de ogen. Nog steeds verliefd op elkaar. Toen we 's avonds bij de camping kwamen gingen tante en oom, flink aangeschoten, onmiddellijk naar bed. Erna en ik bleven nog op en praatten wat. Daarna ging ik naar onze tent. Ik kleedde me uit en trok een T-shirt aan. Een pyjama was me toch te warm. Ik lag al even in mijn slaapzak toen Erna ook naar bed ging.

Ik deed alsof ik al sliep, maar keek stiekem naar Erna die zich uitkleedde bij het licht van de lamp. Ik kon goed haar borsten zien, evenals haar slipje, dat al haar schaamhaar niet kon bedekken. Mijn pik groeide en het liefst had ik mezelf afgetrokken bij het zien van mijn halfnaakte nicht. Erna deed het licht uit en kroop in haar slaapzak. Toen mijn ogen aan het donker gewend waren kon ik nog de contouren van Erna zien.

Veel licht was er niet, maar vlakbij de tent stond een buitenlamp en er viel een beetje licht naar binnen. Genoeg om een beetje te zien. Erna lag op haar rug en had haar slaapzak teruggeslagen. Ik dommelde in, maar werd wakker van een zacht ritmisch geluid.

Even wist ik niet wat het was, maar toen besefte ik dat Erna hetzelfde deed als ik zo vaak; spelen met jezelf. Het geluid klonk nu duidelijker en Erna begon dieper te ademen. Ik kreeg een stijve en begon mezelf heel zachtjes te strelen. Dit wond me verschrikkelijk op. Mijn volwassen nicht die haar kut bevingerde terwijl ze niet in de gaten had dat haar verliefde neefje zich naast haar lag af te trekken. Heel vaag kon ik ook de geur van haar kut en haar geil ruiken, wat me nog heter maakte.

Erna begon nu zachte geluidjes te maken en ik kon horen dat ze haar hand sneller bewoog. Toen kreunde ze zachtjes en in het weinige licht kon ik zien dat ze schokkende bewegingen maakte. Ze was klaargekomen en stopte met strelen. Hoewel ik heel geil was en graag mijn jongenszaad wilde spuiten, durfde ik toch niet verder te gaan, bang dat Erna mij zou horen.

Even later draaide Erna zich om. Na een tijdje hoorde ik aan haar rustige diepe ademhaling dat ze sliep. Ik was te onrustig om te slapen. Ik bleef heel zachtjes spelen met mijn pik. Hij was nog nooit zo groot geweest. Toch durfde ik nog niet echt door te gaan. Maar ik werd wel steeds nieuwsgieriger naar de kut van mijn nichtje. Ik pakte mijn zaklantaarn en deed die aan. Ik schermde het licht zoveel mogelijk af. Erna sliep rustig verder. Ze lag met haar rug naar me toe.

De slaapzak ver open. Ik kon nu goed haar ronde billen zien in haar slipje. Voordat ik het licht uitdeed pakte ik mijn zakdoek. Ik draaide me naar Erna. Die sliep nog steeds rustig door.

Langzaam en heel zachtjes raakte ik haar billen aan. Door de stof kon ik de warmte ervan voelen. Met twee vingers voelde ik voorzichtig tussen haar billen. Onder de stof voelde ik de haren bewegen. Erna bleef gewoon doorslapen. Met mijn andere hand deed ik mijn onderbroek een stuk naar beneden en daarna trok ik me zo stil mogelijk af.

Erna begon wat te mompelen en draaide zich op haar rug. Net op tijd had ik mijn hand terug getrokken. Doodstil bleef ik liggen. Maar de ademhaling van Erna was weer rustig en diep.

Nu liet ik mijn ene hand over de kut van Erna glijden, zo licht ik kon. Moediger geworden tilde ik met één hand haar slipje een beetje op en met de ander hand voelde ik aan haar schaamhaar. Nog dieper schoof ik mijn hand in haar slipje. Ik voelde het volle schaamhaar in mijn hand. Mijn stijve pik jeukte en mijn ballen knapten bijna zo opgewonden was ik.

Heel voorzichtig bewoog ik mijn hand nog wat verder tussen de benen van mijn nichtje. Erna bewoog licht en spreidde haar benen een beetje. Ik durfde niet meer te bewegen en hield mijn adem in, terwijl mijn pik ondertussen bleef kloppen. Gelukkig ademde Erna regelmatig en diep door. Ik liet mijn adem langzaam ontsnappen. Omdat Erna haar benen een beetje gespreid had, kon ik met mijn hand nog verder naar haar kut. Tussen het vele haar, wat knisperde tegen mijn hand, voelde ik de kut van mijn nichtje.

Ik durfde bijna niet te bewegen, maar duwde zo zacht ik kon mijn vingers tegen de spleet. Ik voelde de schaamlippen, vol en zacht. Boven aan de kut voelde ik duidelijk de nu harde klit van Erna. Ik besefte dat ze weer of nog steeds opgewonden was. Omdat Erna bleef slapen werd ik wat brutaler. Langzaam duwde ik een vinger in de spleet van Erna.

Het was er vochtig en warm. Weer rook ik de vage geur van haar kut en haar geil. Erna bewoog weer, maar ik trok mijn handen niet terug. Erna's kut werd nog gladder en vochtiger en de geur van haar geil sterker. Mijn buik en kloten waren nu zo gespannen dat ik bijna hijgde.

Mijn pik klopte als een gek. Ik voelde de druk van mijn zaad toenemen. En terwijl ik mijn vinger tussen de schaamlippen van Erna's kut hield voelde ik door bijna spastische trekken in mijn buik en kloten mijn zaad naar mijn eikel worden gestuwd. Nog nooit had ik zo maar gespoten. Maar nu, nadat mijn nichtje zichzelf had bevredigd en ik haar natte geile pruim bevoelde, stond ik op het punt zomaar klaar te komen. Ik voelde mijn zaad in mijn lul naar buiten komen.

Mijn eikel jeukte en opeens spoot ik dikke klodders geil, die in grote stromen bleven komen. Het leek wel of er geen eind aankwam. Warme golven bewogen zich door mijn onderlichaam en de tent vulde zich met de geur van mijn zaad, die zich vermengde met de nu duidelijk herkenbare geur van Erna's geile spleet. Voorzichtig trok ik mijn hand terug. Liet de slip los en rook aan de vinger die in de geile mossel van mijn nicht had gezeten. Ik rook de ziltige en opwindende geur van vrouwelijk geil. Ik likte aan mijn vinger en proefde de zoete en tegelijkertijd wat zilte smaak van geil.

Het zaad op mijn buik koelde af, en liep van mijn buik af. Nog steeds had ik een stijve. Ik poetste mezelf met mijn zakdoek zo schoon mogelijk. Uitgeput viel ik achterover. Zonder me nog om mijn onderbroek te bekommeren viel ik in slaap.

Die nacht had ik hevige seksuele dromen. Alsof er zachte handen en lippen over mijn stijve pik speelden. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Erna al opgestaan. De slaaptent was open, maar de buitentent was dicht. Ik moest verschrikkelijk nodig plassen. Gelukkig stond het emmertje, waarin we konden plassen nog in de tent. Toen ik opstond zat mijn onderbroek alleen nog maar om mijn rechterenkel.

Voor het gemak deed ik hem helemaal uit en legde hem op mijn slaapzak. Ik leegde mijn blaas en ging de slaaptent weer in. Net toen ik mijn onderbroek wilde aantrekken deed iemand de rits van de buitentent open.

Ik vloog in mijn slaapzak net toe Erna binnenkwam. Ik ging zo rustig mogelijk liggen en liet de onderbroek in mijn slaapzak zitten. Ik wachtte tot Erna binnen was. Erna had een badjas aan en rook naar zeep. Ze legde haar handdoek en toilettas weg en sloot de tent zorgvuldig achter zich, maar liet de slaaptent open.

Ze kwam de slaaptent binnen en gaf me een kus op mijn wang. En verder is er niets te doen op de camping Of mensen slapen nog, of ze zijn al weg. Heb je goed geslapen? Bijna bloosde ik, maar nog net niet gelukkig. Ik antwoordde dat ik heel goed geslapen had.

Erna glimlachte en knikte, "Dat zal wel". Toen sloeg ze, voor ik ze had kunnen tegenhouden mijn slaapzak open. Omdat ik mijn onderbroek nog niet aanhad lag ik daar met mijn jongenspik helemaal bloot. Ik zei dat ik niet wist wat ze bedoelde. Erna keek me aan. Had je niet door kunnen gaan? Ik keek zo verbaasd als ik maar kon.

Maar begon toen te blozen. Erna glimlachte en streelde over mijn haar. Het enige wat ik kon stamelen was: Ik zag dat ze geen slip aanhad. Toen ze zich bukte om me nog eens te kussen zag ik dat ze ook geen bh droeg. Erna deed haar badjas uit. Erna glimlachte en trok toen mij mijn T-shirt uit. Ze begon me te kussen. Zo goed en kwaad als het ging kuste ik terug, onderwijl haar volle stevige borsten strelend.

Haar tepels werden stijf en nog donkerder. Ze had kleine tepelhoven met grote zeker anderhalve centimeter lange tepels. Je kon er heerlijk mee spelen. Ze zei dat ik niet voorzichtig hoefde te doen met haar borsten, ze hield er wel van als er mee werd gespeeld. Dus streelde ik zo stevig als ik durfde, maar toch zo zacht mogelijk. Ondertussen bleven we zoenen. Haar hand had mijn jongenspik gepakt en met lange, langzame halen trok ze me af.

Mijn hand omvatte haar kut. Haar zware volle schaamhaar schuurde mijn hand. Ik probeerde mijn vingers in haar geile spleet te duwen. Doordat Erna haar benen wat spreidde ging dat gemakkelijk. Drijfnat was ze al, en ik rook weer haar geile kutgeur.

Met twee vingers vingerde ik de binnenkant van haar spleet. En met mijn duim gleed ik over haar klit. Deze was best groot. Erna begon te kreunen en haar hand omvatte mijn stijve pik steviger. Toen ging Erna achterover liggen en spreidde haar slanke benen.

Voor het eerst zag ik die prachtige jonge kut. Het geil glinsterde tussen het vele haar. De grote schaamlippen waren lichtbruin en mooi langwerpig rond. Haar met geil bedekte kleine schaamlippen staken maar net naar buiten, aan de buitenkant lichtbruin en binnenin de licht geopende glanzende schede zacht roze. Bovenaan stak haar grote rode klit omhoog. Ik kon me bijna niet bewegen zo was ik geboeid door de kut van die geile nicht van me.

Zo wijdbeens voor me liggend, opgewonden kreunend alles aan mij tonend. Ze kwam wat omhoog en pakte met beide handen mijn hoofd vast. Ik begon te likken en Erna stuurde met haar handen mijn hoofd. Toen ik haar klit likte hield ze mijn hoofd op die plaats. Ik likte als een bezetene. Het was zo heerlijk.

Haar spleet was zoet en ziltig, met een vage geur van muskus. Het was heerlijk om haar geil op te likken. Even later schokte Erna en haar kut trok ritmisch samen, waarbij haar geil naar buiten werd geperst. Ik likte alles op, zo lekker vond ik haar druipend vocht. Ik begreep dat ze was klaargekomen. Ze bleef even achterover liggen en trok mij toen boven op haar. Mijn pik stond op springen. Toen pakte ze mijn stijve jongenslul vast en zei dat ik in haar kut moest komen.

Voor het eerst in mijn leven duwde ik mijn lul in de geile spleet van een volwassen vrouw. Terwijl mijn pik diep in haar mossel gleed kneedde ze mijn billen. Ik begon te stoten.

Op het scherm is inmiddels de hond losgekomen van het meisje en in close-up ziet men het hondensperma tussen de schaamlippen uit vloeien en afdruipen. Een paar weken geleden heb ik Evi bespied. Je dacht dat ik niet thuis was en je hebt mijn speeltjes in de kamer uitgeprobeerd. Dat verzeker ik je! Een week eerder, op een woensdagnamiddag heb ik Stijn bespied. Wow, jongen…een dikke proficiat, zoals jij dat meisje hebt geneukt! En toen ik jullie daarstraks bezig hoorde, wist ik het zeker.

Jullie zijn net als ik overmatig in sex geïnteresseerd…. Maar liever een sexverslaving dan een alcohol-of drugverslaving. Inmiddels heeft Stijn het gevraagde filmfragment gevonden. Een koffiebruine Deense dog neukt een jonge dame. Het scenario is zowat hetzelfde als vorig. Het drietal kijkt gespannen toe, terwijl de grote reu de vrouw bespringt en dekt.

Marion kijkt naar Evi die haar hand in de zak van haar trainingsbroek onrustig beweegt. Stijn vertoont een dikke bobbel op zijn broek. Beide zijn muisstil en zitten met een hoogrood gelaat te wachten op wat komt. Marion neemt de leiding: Het lijkt me een goede gelegenheid om onze gemeenschappelijke interesse een samen in praktijk te brengen. Daarom stel ik voor dat we samen wat verder gaan in een praktische beleving van deze fantasie.

Beide luisteren aandachtig en knikken weer. Is dit hun deftige moeder, de schooldirectrice? Toch even wennen… Marion verbreekt de stilte: Wat zouden jullie ervan vinden als we eens wat experimenteerde met Wolf? We zullen het dan seffens met Wolf gebruiken om te zien of hoe hij reageert. We zullen samen jouw zus eens lekker opwinden en haar onvergetelijk laten genieten. Beloof me dat je het spel met me meespeelt? Evi is inmiddels terug met het besmeurde loopsheidbroekje en geeft het aan Marion.

Ze kijkt vragend naar haar moeder en Stijn. Ook Wolf kijkt vol verwachting in haar richting. Wat dacht je van volgende. We laten Wolf aan jouw kruis ruiken en zien hoe hij reageert. Je gaat het teefje spelen en we zien hoe Wolf reageert.

Kom laten we onze bovenkledij uit doen. Knipogend naar Stijn die haar voorbeeld volgt. Evi volgt aarzelend, maar als ze de dikke bobbel in Stijns onderbroek merkt, is haar gene plots weg. Marion bewondert de mooie sportieve lijven van van haar dochter en zoon. De blonde Evi is met haar 1,60 m, net zo groot als zij zelf en heeft een beloftevol vrouwelijk figuurtje. Stijn , daarentegen is met zijn 1,90 m een echte atleet en zijn donker haar en getaande huid verraden een zuiderse inbreng.

Wanneer Marion de bewonderende blikken van haar kinderen voelt, gaat Marion verder: Je zal er geen spijt van hebben, beloofd! Zet je gewoon op de bank en Stijn brengt Wolf met zijn halsband naar je toe. Wanneer Wolf zijn snuit tegen haar kutje drukt, begint hij aan het slipje te likken. Evi kijkt opgewonden naar Stijn en haar moeder en kan met moeite een kreun onderdrukken. Evi wil je eens kijken of Wolf een erectie heeft?

Stijn en Evi doen wat hen gevraagd werd. Zonder het antwoord af te wachten, wrijft ze het vochtige loopsheidbroekje, tegen het kruis van haar dochter. Ze gebaart Evi om voorover te zitten, zodat ze ook haar rug kan insmeren. Wolf snuift inmiddels de doordringende geur in zijn neus.

Stijn hou Wolf goed vast hé. Hij jankt en zijn piemel komt in volle lengte te voorschijn. Evi, wil je nogmaals kijken? Evi ziet een dikke rode pik van wel meer dan vijftiental centimeter onder Wolfs buik naar voor priemen.

Haar blonde lokken hangen naast haar hoogrode gezicht. Haar puntige borstjes bengelen omlaag en haar mooie bips zijn ietwat omhoog gerich. Plots beseft ze wat haar moeder van plan is. Voor de opgewonden Evi het beseft heeft Stijn de opgehitste hond losgelaten. Wolf is met enkele sprongen bij Evi en begint haar rug en kontje te besnuffelen.

Evi kreunt als Wolf haar natte kutje likt. Marion en Stijn kijken opgewonden toe. Plots, zonder veel omhaal springt hij met zijn voorpoten over haar lenden en begint zijn stijve piemel naar voor de duwen. Laat ons mee genieten. Terwijl de stotende hondenpik haar natte kutje zoekt, gooit ze alle remmen los. Ook de opgehitste Marion heeft geen enkele rem.

Ze pakt ongeduldig de stijve hondenpik en leidt hem naar de uitnodigende kutje van haar dochter. Stijn en Marion zien hoe Wolf met een krachtige stoot zijn pik tussen de geopende schaamlippen van Evi drijft. Met de volgende stoot verdwijnt de volledige lengte in het kreunende meisje. Plots voelt Marion Stijns hand op haar schouder. De opgegeilde jongen, neemt Marion bij de schouders en duwt haar op handen en knieën op de grond, achter het neukende stel.

.

GEEF ME SEX NL SEX GROTE KUT

Dikke negerinnen sex turkse vrouw geneukt

Vrouw zoekt knul sex date gezocht

: Enorme natte kut familie sex

Prive sex rotterdam strakke tiener kutjes Geile non man likt vagina
GRATIS KEIHARDE GEILE OMA KOMT KLAAR 398
Erotich contact prive ontvangst oma Erotische massage kerkrade erotisch massage deventer
EROTISCHE MASSAGE MET SEX EROTISCHE MASSAGE SCHIJNDEL 2 lullen in kut keihard genomen
Lang duurde dat niet want Erna kwam alweer klaar, sidderend en nog steeds wat gebukt staand op de trap. Ik vertrouwde mezelf niet goed, maar Erna vond dat ik gewoon moest beginnen. Ze bleef even achterover liggen en trok mij toen boven op haar. Om de hond te helpen, steunt het meisje op haar ellebogen en duwt ze haar kontje uitnodigend naar achter. Deze stond op en veegde zich droog met een handdoek.

Follando gold sexo xxx faking porno pollas grandes y desnudas rubias xxx orgias erotico porno prono gratis maduritas videos d sexo peludas seso gratis espanol fotos gordas pollas sexo vidio porno porno viejas milf madre hija follando viejas sexoxxx porno gratis gente haciendo porno de xexo gratis maduras follando gratis trios porno travesti porno homosexual peliculas porno amateur porn porno nuria sexo gratis amater casero trios amater chochos porno gratis negras gordas follando video maduras xxx hd videos de parejas panties porn orgias amater videos porno madre porno.

con las mejores vídeos porno español película x video porno trios rubias putas follando porno de polla videos de casa videos de parejas maduras amateur videos porno danes videos porno melani rios juegos porno gordas vídeos de gorditas calientes negra sexo hardcore teen porn videos porno en la calle videos porno tetas travestis con madres xxx arabes follando porno gratiss mujeres embarazadas porno gratis videos viejas haciendo el coño maduras rubias 19 porno gratis mujeres tragando semen videos gratis de maduras eroticas hentai vidios de porno con su vecina xxx xxx pies viejas cumloader parejas follando en español amater porno masturbacion videos x videos porno video sexo gratis maduritas garganta profunda porno árabe riley steele vidios lesvianas chicas guaras peliculas porno masage erotico video sexo gratis xxxporn dibujos porno gratis folla en la ducha videos porbo gratis maduras españolas gratis videos porno sensuales webcam xxx videosx hd videos porno viejas chicas gorditas el amor videos pornos hd conchas peludas joven pelis x vidios pprno follando pollas culonas porno español el culo videos de trios bisexuales mujer follando sexo pornstar famosas es.

con la calle latinas culonas sexo videos videos hentaixxx abuelas trios rubias tetonas gratis porno joven videos porno duro maduras culos gigantes videos trios amater putas maduras.