Eerste keer sm meesters

eerste keer sm meesters

Astrid maakte een afspraak met Meester Roel, zo noemde hij zichzelf tenminste, ze had geen idee of dat ook zijn echte naam was. Dat maakte haar ook niet zo heel veel uit, als hij haar maar lekker zou gaan vernederen met een flinke dosis pijn. Hoe meer, hoe beter. Dat vertelde ze Meester Roel dan ook meteen, zodra ze met elkaar zaten te praten.

Hij nam haar mee naar zijn kelder en gaf haar de opdracht al haar kleren uit te doen, zodat hij haar aan het Andreas kruis vast kon gaan maken. Daar stond ze, vastgebonden en wel, met haar mooie lange benen wijd uit elkaar. Eerst sprak ze een stopwoordje met Meester Roel af, maar waarschijnlijk zou Esther daar geeneens gebruik van maken. Toch was het wel goed om te doen, je wist tenslotte maar nooit.

Het woordje dat ze afspraken was perzik, een lekker zacht stuk fruit, dat symbool stond voor het stoppen van de pijn. Haar Meester pakte twee tepelklemmen en zette deze op haar tepels en begon er zachtjes aan te draaien. Meteen voelde Astrid die eerste pijnscheuten die door haar vlees en over haar hele huid schoten, fantastisch, wat was dat genieten, dit was precies waar ze naar op zoek was.

Haar Meester zag duidelijk dat Astrid aan het genieten was en besloot het een tandje te gaan opvoeren. En ging verder met zijn bizarre en extreme afstraffing. Hij pakte een vrij grote dildo en duwde die in haar inmiddels al behoorlijk natte kutje. Hard neukte hij Astrid daarmee, diep in en uit haar kut raggend, terwijl de tepelklemmen haar tepels haast paars lieten worden en hij haar met zijn andere hand, korte harde zweepslagen gaf met een lederen zweepje.

Zij koos voor de blauwe kamer. Ze bracht me naar de blauwe kamer waar ik me moest uitkleden en op haar moest wachten. Toen zij terugkwam had ik al de slavenpositie aangenomen, die was niet helemaal correct maar zij gaf me wel al een compliment hiervoor, dat vond ik fijn. Daarna moest ik naar de douche kruipen en me gaan douchen en wachten blijven op haar in de juiste positie, het wachten in de juiste positie vond ik fijn want ik kreeg daar een stijve van.

Zij kwam me halen en deed een halsband om en nam me mee naar de blauwe kamer,het aan de halsband naar de kamer kruipen vond ik fijn, vanaf dit moment geef ik de controle uit handen. U begon daar mijn tepels, ballen en pik op een rustige manier te plagen, dit was een zalig gevoel.

Ze plaatste tepelklemmen op mijn tepels en bond mijn ballen af. Vervolgens moet ik in haar bijzijn me gaan aftrekken, wat ik niet leuk vond om dit in haar aanwezig te doen, ik kwam van de spanning uiteraard veel te snel klaar.

Ik heb het zelf moeten opruimen met mijn tong, dit vond ik niet fijn, dit was voor mij vernederend.. Er werden tepelklemmen aangebracht en mijn ballen werden afgebonden waarna zij ze ging pijnigen, de pijnigingen voelde in het begin wel fijn aan.

Vervolgens werd ik aan het rad vastgemaakt en ging ze door met het plagen en pijnigen van hiervan. Ze draaide het rad ook rond zodat ik op mijn zij en ondersteboven kwam te hangen. Op een gegeven moment verwijderde ze de tepelklemmen, wat een enorme pijnscheut opleverde. Het rad dat vond ik heel leuk, dit gaf me een gevoel dat ik de hele controle over heb afgegeven aan U, het voelde heel goed.

Ze plaatse nieuwe klemmen Weet niet hoe ze heten op mijn tepels en op mijn pik, ze draaide het rad heel snel rond, wat een enorme pijn door de zwaartekracht in mijn tepels en pik opleverde. Nadat ze me los had gemaakt van het rad kreeg ik pols- en enkelboeien om en werd er een bondage aangebracht en kreeg ik weer een ander soort tepelklemmen op mijn tepels.

Ik moest met mijn borst op het bed gaan liggen en mijn voeten ver spreiden en op de grond laten staan. Zij ging mijn kont, rug en ballen bewerken met een strokenzweep wat in het begin wel meeviel maar op een gegeven moment toch pijnlijk was, de strokenzweep voelde goed de slagen werden goed opgebouwd. Vervolgens moest ik op het bed gaan liggen en werd aan het bed vastgemaakt, waarna zij weer begon met het plagen en pijnigen van mijn tepels, ballen en lul.

Op een gegeven moment haalde ze de tepelklemmen van de tepels, wat uiteraard weer pijnlijk was. Op een gegeven moment begon ze mijn ballen, pik en tepels te bewerken met een rolletje met allemaal scherpe pinnetjes erop, dit was nogal gevoelig en soms pijnlijk, dit was minder leuk.

GEDWONGEN KLAARKOMEN JOSE NEUKEN

ZOEK SLAAF SEX IN UTRECHT

Die pakte onverstoorbaar iets wat ik niet kon thuisbrengen meteen, en hij ging achter me staan. Toen zei Hij dat ik een paar tikken op mijn borsten verdiend had en Hij slaat met Zijn hand hard op mijn linker borst. Als onze 2e beker koffie op is zegt Meester dat ik voor hem moet gaan staan. Schuchter zei ik “Nee. De stelling “Time flies when you’re having fun” ging nu letterlijk op!

Meteen schoot me het mes in gedachten dat hij me had laten zien, maar ik zou er pas veel later achter komen dat het een , voor mij geheel nieuw speeltje was. Het deed niet echt pijn en de Meester was ontevreden over mijn gebrek aan reactie en besloot me toen iets harder te behandelen om een reactie uit te lokken.

Toen deed het natuurlijk wel pijn. Heel scherp, het leek wel of ik opnieuw gepierced werd, alleen dan veel langduriger. De Meester eiste dat ik die pijn zou ondergaan dus het stopwoord heb ik met moeite ingeslikt, vooral toen ik hoorde dat het de zachtste klemmen waren die hij had. En ondanks de overheersende pijn in mijn tepels was ik me toch bewust van het genot in mijn kut.

Vooral toen de meester zijn aandacht daarheen verplaatste en ik merkte dat ik toch begon te bewegen voor zover dat mogelijk was en zelfs de pijn naar de achtergrond kon duwen. Na een tijdje zakte de pijn ook af en voor ik het wist kreeg ik de ketting die tussen de klemmen bevestigd was in mijn mond geduwd met de opdracht die goed vast te houden.

Dat was zeker in het begin niet zo moeilijk als ik gevreesd had en op een van de foto's die hij gedurende de sessie gemaakt had kon ik zien dat het wel een heel spannend en geil gezicht was. Hij streelde met zijn handen langs mijn lichaam en merkte aan mijn reacties dat en niet erg goed tegen kietelen kan. Gelukkig ging ie daar niet te lang mee door want ondanks mijn gekronkel kon ik natuurlijk niet aan zijn handen ontsnappen!. Plotseling stopte hij en gaf me een zoen op mijn mond.

Nu werd het echt lastig Ik wilde graag een kus hebben maar dan zou de ketting weg glippen.. Ondanks de verleiding koos ik voor de veilige optie om de ketting stevig tussen mijn tanden vast te houden Hij liep weg en ik kon horen dat ie iets van een rekje pakte.. Plotseling hoorde ik een hard zwiepend geluid en er ging een heftige schok door mijn lichaam van schrik en weer zo'n zwiep door de lucht gelukkig raakte hij me niet.. Ik was opgelucht dat hij me daarmee niet echt sloeg. Weer even rust en ik voelde iets over mijn huid kriebelen maar dat duurde niet zo heel lang!

Als snel hoorde ik een zacht zwiepend geluid gevolgd door tikken tegen mijn buik. Dat was best wel gevoelig en ik werd een beetje nerveus voor wat volgen zou. Langzaam voerde de Meester de kracht van de slagen op en het zwiepen werd ook veel duidelijker te horen. Alleen dat geluid maakt al dat ik me kleiner ging voelen maar ook wat angstig. Zou ik het wel kunnen verdragen? De tikken werden steeds gevoeliger en het leken eigelijk net kleine beetjes. Alsof het niet genoeg was ging de Meester nu ook nog omlaag met het zwiepen zodat ook mijn boven benen te verduren kregen en daarna helemaal tot op mijn borsten.

Daar schrok ik wel een beetje van want het was nog pijnlijker dan de rest. Ik moest zelf proeven hoe geil ik van werd. Toen ging de Meester gelukkig even over op het strelen van mijn lichaam en weer probeerde ik tegen de boeien en bondages van mijn positie in, zijn handen zoveel mogelijk tegemoet te komen, en net op het moment dat ik de pijn alweer vergeten was en alleen nog maar aan de heerlijke strelingen dacht, haalde Hij een klem van mijn linkertepel, die ik overigens al bijna vergeten was.

Ik kon een kreet van pijn niet onderdrukken en tot mijn schrik zette Hij de klem vervolgens op mijn schaamlip. Dat deed zeer, maar het zakte ook weer snel weg gelukkig. Misschien was het toch vooral de schrik geweest… Daarna plaatste hij de andere klem over op mijn linker schaamlip. Op deze was ik voorbereid en ik liet geen kik horen.

Mijn meester pakte toen een ander zweepje en achteraf hoorde ik dat het de rijzweep met het handje was. Toen zei Hij dat ik een paar tikken op mijn borsten verdiend had en Hij slaat met Zijn hand hard op mijn linker borst. Dat was echt pittig en ik kon weer een kreet van pijn niet onderdrukken. Toen wilde Hij ook nog dat ik Hem daarvoor bedankte. Ik was zo verstandig om daaraan ook te gehoorzamen en kreeg op die manier twee klappen op elke kant.

Daarna bood Hij aan om er nu een paar met het rijzweepje te geven. Nou voor mij hoefde dat niet: Misschien zouden die van de zweep wel erger zijn en ik vond deze zo al erg genoeg en dat zei ik dan ook. Dus vroeg ik op de gepaste manier of Hij me op mijn borsten wilde slaan. Heel onwennig voor me om er om te vragen en Hij maakte de vernedering nog erger door te eisen dat ik er alstUblieft bij zou zeggen. Hij zei dat hij wel bereid was om het te doen omdat ik er zo beleefd om gevraagd had.

Of ik er klaar voor was, vroeg de Meester vervolgens ook nog. Nou eigenlijk niet, maar ik wist intussen wel beter en zei braaf: Zo had Hij me uitstekend in de val gelokt door mezelf te laten bedelen om slagen die ik vervolgens ook kreeg toegediend. Twee op elke bost en alhoewel ze pijn deden, was het niet zo erg als ik had gedacht omdat voornamelijk de opluchting overheerste dat ze eindelijk kwamen, na al het gebedel.

En weer moest de Meester me er van bewust maken dat mijn lichaam al wist wat mijn geest nog niet wilde toegeven: Ik vond het lekker. Ik merkte alleen ineens dat een hand was gaan slapen en vertelde dat aan Mr Bert. Mijn handen werden toen losgemaakt en ook de bondage werd verwijderd.

Dat was wel een opluchting, maar de zware ketting bleef nog wel zitten en ook mijn enkels werden niet los gemaakt. De meester herinnerde me aan de klemmem op mijn schaam lippen en gaf me de keuze deze snel of langzaam te verwijderen.

Eerst koos ik voor snel.. Toch maar langzaam… "Weet je het zeker" klonk het… Nee toch liever snel meester. Of nee toch langzaam… "OK" zij Hij "Ik zal hem er langzaam af halen" en heel voorzichtig werd de klem verwijderd!!! Dat werd even gevoelig maar ik was allang blij dat Hij de klem er echt langzaam afhaalde. Omdat ik zo moeilijk kon kiezen haalde Hij de andere er snel van af. Die plakte een beetje aan mijn huid geloof ik en het was daardoor veel pijnlijker.

Maar ik werd onmiddellijk getroost door de Meester die mijn kutje heerlijk begon te strelen en de pijn was heel snel vervangen door genot. Net toen ik dacht dat ik toch zo zou klaar komen hield de Meester op met strelen en werd me duidelijk dat deze sessie nog niet afgelopen was.

Ik werd vervolgens bevrijd van het kruis. Nu was ik ook echt wel een beetje bang maar deed toch netjes wat me verteld was. Ik koos zelf voor de optie van vastgezette polsen want ik vertrouwde mijn lichaam en haar reacties niet echt meer. Op momenten dat ik pijn had en dacht dat ik het niet leuk meer vond, had mijn lichaam al aan de Meester laten weten dat ze het heerlijk vond, wat te merken was aan mijn kutje dat steeds natter werd. Ik moet toch echt eens naar mijn lichaam gaan luisteren.

Vastgemaakt op de tafel kreeg ik de opdracht om de slagen met de blote hand te tellen. Dit kende ik al uit de verhalen en de eerste keer en ik was vast besloten om goed op te letten.

De klappen waren hard en over een reactie om de Meester tevreden te stellen hoefde ik me volgens mij geen zorgen meer te maken, ik begon al vanzelf te piepen en te bewegen. De eerste serie had ik goed maar vanaf dat moment ben ik volledig de mist in gegaan. Ik begon weer opnieuw te tellen, toen ik ze erbij op moest tellen, ik gaf verkeerde aantallen kortom ik maakte er een zooitje van en kreeg dus heel veel klappen.

Ik weet echt niet meer hoeveel, als ik ze net goed had geteld en de Meester me even afleidde met een andere vraag: Ik schrik en hij moet erom lachen, want dit deed hij expres. Meester was zeer tevreden over mijn volgzaamheid en zei dat ik er een soort natuurlijke aanleg voor had. Ik kreeg een knuffel en een heerlijke zoen als beloning. Meester haalde de blinddoek af, want wat hij nu met me ging doen moest ik kunnen zien.

Meester pakt een touw en begint er wat knopen in te leggen. In spanning wacht ik af wat er gaat gebeuren. Meester legt een lus om mijn nek en het touw met de knopen volgt over mijn buik naar beneden. Één van de knopen komt precies op mijn kutje, dat is gevoelig wanneer Meester het touw tussen mijn benen door naar achteren trekt.

De rest van het touw wordt ook om mijn lichaam heen geknoopt. Meester pakt een 2e touw en bind ook deze om mijn lichaam heen. Toen Meester klaar was, mocht ik in de spiegel kijken. Ik moest er even aan wennen en ondanks dat ik niet graag naar mezelf kijk in de spiegel, vond ik het toch wel een mooi gezicht. Meester zoende me heerlijk en ik liet mijn handen over zijn lichaam gaan. Meester vond dat ik nog wat teveel bewegingsvrijheid had en ik moest mijn handen op mijn rug doen.

Weer pakte Meester een touw en maakte hiermee mijn armen vast. Ik kon nu geen kant meer op en stond een beetje wankel op mijn benen. Meester maakte mijn armen achterlangs vast aan de haak uit het plafond.

Niet echt de meest makkelijke houding maar ik stond wat steviger. Meester liep weg en pakte wat. Toen hij terug kwam zag ik wat hij in zijn handen had, een kogger zei ik verschrikt. Die ken ik wel van mijn werk, alleen gebruiken wij ze niet voor op het lichaam. Meester klemde mijn tepels erin vast. Pijnlijk, maar als ze eenmaal zaten en ik bewoog niet dat was het wel vol te houden. Tot het moment dat Meester ze weer losmaakte, weer voelde ik een pijnschuit door mijn tepels gaan.

Meester verzachte dit door mijn tepels in zijn heerlijke mond te nemen. Weer liep Meester weg, dit keer kwam hij terug met iets waar ik de naam niet van weet. Het was een soort gelijk iets maar dan van metaal en zag er een stuk enger en pijnlijker uit. Ik smeekte Meester om die alsjeblieft niet te gebruiken.

Meester maakte een opmerking dat hij het heerlijk vond hoe ik daar stond te kronkelen en zei dat hij ze op een andere plek zou plaatsen. Nee, niet op mijn kutje please… Meester gleed met zijn vingers over mijn natte kutje en zei dat ik geluk had omdat het touw in de weg zat en hij er zo niet bij kon.

Ik haalde opgelucht adem. Meester liep om me heen en toen gebeurde er iets waar ik eigenlijk al van voor de eerste keer bang voor was geweest door de slechte ervaringen in mijn verleden. Totaal vastgebonden en overgeleverd aan mijn Meester stond ik daar. Meester maakte een voor mij onverwachte beweging met zijn hand naar mijn gezicht en ik kreeg een behoorlijke schrikreactie. Ik probeerde me te herstellen en Meester gaf hele zachte klapjes in mijn gezicht.

Eigenlijk helemaal niet hard, maar oud gevoel kwam omhoog en de paniek sloeg toe bij mij. Nou weet ik wel dat ik een stopwoord heb, maar ik wil die alleen maar gebruiken als het echt niet anders kan. Meester zag de blik in mijn ogen direct. Hij stopte en maakte me los van de haak uit het plafond.

Hij sloeg zijn armen om me heen en ik kroop even heel dicht tegen hem aan. Achteraf ben ik heel blij dat dit is gebeurd. Meester had mij eerder beloofd dat hij goed op mij zou letten.

Meester heeft zich aan zijn woord gehouden en direct ingegrepen toen dat nodig was. Hierdoor is mijn vertrouwen in mijn Meester enorm gegroeid waardoor ik me makkelijker kan overgeven aan hem.

Vanaf dit moment weet ik ook zeker dat ik het bezit van mijn Meester wil zijn en dat ik verder wil leren hoe ik een goede slavin voor mijn Meester wordt. Mijn Meester zegt dat ik op de grond moet gaan zitten en leert me de Nadu-houding. Dan gaat hij wat water voor me halen en ik moet in deze houding blijven wachten tot mijn Meester terug komt. Als ik wat gedronken heb mag ik weer komen staan en wil mijn Meester dat ik op de tafel op mijn buik ga liggen.

Hij maakt mijn handen onder de tafel vast. Ik voel zijn vingers in mijn natte kutje glijden. Mijn Meester geeft me een extra stopwoord die ik moet gebruiken op het moment dat ik bijna klaarkom. Dit stopwoord moet ik gebruiken, doe ik het niet en ik kom toch klaar dan krijg ik straf verteld hij me. Mijn Meester bepaald wanneer ik klaarkom, soms frustrerend maar ook ontzettend geil. Na 2 keer het stopwoord gebruikt te hebben mag ik gelukkig klaarkomen. Meester pakt de strokenzweep en zegt dat ik die nog ken van de vorige keer, dus daar begint hij mee.

Eerst strelend en daarna steeds harder ontvang ik gespannen de klappen. Het lukt me niet direct om me eraan over te geven, maar wanneer ik me uiteindelijk overgeef en er een luid kreunend geluid bij maak, hoor ik mijn Meester zeggen: Mijn Meester loopt weg en pakt een andere zweep, volgens mij noemde hij die de Royal Blue. Door mijn volledige vertrouwen dat ik nu heb in mijn Meester lukt het me om me over te geven aan de klappen van de zweep.

Ik voel de pijn van de zweep wel, maar dit maakt me zo boter geil dat ik lig te kronkelen op de tafel. Dit valt mijn Meester natuurlijk ook op en hij zegt dat als ik klaarkom door het slaan met de zweep dat dat mag, maar dat ik hem dan daarna wel moet bedanken. Ik zit inderdaad door het slaan met de zweep steeds op het punt van klaarkomen, maar op de één of andere manier ga ik steeds net niet over het randje heen.

Wat maakt dat ik alleen maar nog geiler wordt van de klappen van de zweep. Meester pakt weer een andere zweep, die hij zusje U noemt. Het is wel een heftige maar voelt toch ook weer heerlijk. Totdat ik weer vergeet met 2 woorden te spreken waarom vergeet ik dat ook steeds Als straf krijg zegt mijn Meester dat ik 2 harde slagen krijg met die zweep en ik moet er wel zelf om vragen. Waarom moet ik er toch om vragen, dat wil ik helemaal niet….

Uiteindelijk vraag ik Meester wil u mij slaan. Mijn Meester zegt dat dat niet de goede vraag is, omdat hij me al aan het slaan was. Ik moet vragen om de 2 harde klappen met de zweep.

Het duurt even maar dan vraag ik aan mijn Meester of hij me de 2 harde klappen wil geven. Ergens diep van binnen hoop ik dat dit net als vorige keer mindplay is, maar zoveel geluk heb ik dit keer niet. De eerste klap komt op mijn bil terecht, de klap zelf valt op zich mee, maar daarna, mijn hemel dat voel ik een scherpe pijn door mijn huid heen trekken.

Oké, nog 1 te gaan, praat ik mezelf moed in. Weer die klap met daarna die scherpe pijn door mijn huid. Dan loopt mijn Meester weer om de tafel heen richting mijn andere bil. Ik sputter tegen en zeg nee, u zei maar 2 slagen. Ja klopt, zegt mijn Meester, per bil. Nog 2 te gaan, dit is zo gemeen. Er zijn momenten dat ik mijn Meester even niet meer zo lief vind.

Dus ook de laatste 2 onderga ik, niet dat ik veel andere keus heb, maar oké. Mijn Meester pakt weer een andere zweep en verteld me dat dit de Cane is. Oww maar daar heb ik niet zoveel goede verhalen over gelezen piep ik.

Is dat zo, vraagt mijn Meester. Nou Meester, de meeste zijn niet echt heel blij met de Cane. Ik voel de zenuwen door mijn lichaam gaan, angst en spanning voor wat me wachten staat. Maar tot mijn verbazing slaat mijn Meester er niet echt heel hard mee. Ik krijg wat klapjes ermee op mijn billen en dan zegt mijn Meester dat ik nu kennis heb gemaakt met de Cane en dat de rest voor de volgende keer is. Ergens ben ik wel even opgelucht. Mijn Meester legt de Cane weg en komt op ooghoogte bij me zitten, volgens mij heb jij nu wel ergens anders zin in zegt hij.

Ja, Meester dat klopt. Waar heb je zin in dan vraagt mijn Meester. In u Meester zeg ik enigszins verlegen. Ik zie hem gewoon genieten met die glimlach op zijn gezicht, omdat hij weet dat ik hier moeite mee heb om dat soort dingen uit te spreken. Het typen van zulke dingen lukt me wel, maar het uitspreken vind ik moeilijk.

Waar heb je zin in dan vraagt mijn Meester nog een keer.

Oudere vrouw ontvangt vingeren in bos